Brievenbus

Brievenbus

Iedereen heeft er wel een in of rond het huis; een brievenbus. Vaak zitten ze in de deur verwerkt, maar bij huizen met een tuin staan ze vaak aan het begin van de voortuin. Dit zijn dan staande brievenbussen. Nu kunt u er natuurlijk voor kiezen om een brievenbus van kunststof in de tuin te zetten, maar mooier is het natuurlijk om er een van aluminium of gietijzer neer te zetten.

Ten eerste is het een blikvanger en geeft het uw huis een veel landelijkere uitstraling. En het geeft een goede eerste indruk.

En u weet wat ze daar over zeggen.... De keuze voor de juiste brievenbus zal dan ook een visitekaartje zijn voor de rest van uw tuin en huis.
Behalve staande brievenbussen hebben we ook een model brievenbus in het assortiment die u gewoon aan de muur, dus naast de voordeur, op kunt hangen. Ook deze kunnen we leveren in aluminium of gietijzer.
Wat beide soorten gemeen hebben is dat ze allemaal van goede kwaliteit zijn en dat ze zeer goed bestand zijn tegen de verschillende weersoorten die ons land kent. Wat ze ook gemeen hebben is dat ze bij het Gooische Hofje redelijk geprijsd zijn, net al de overige tuinaccessoires overigens. De prijs van deze brievenbussen begint al bij €82,50 en het assortiment wat wij aanbieden groeit zo'n beetje maandelijks.

De meest voorkomende kleur brievenbus is donkergroen, maar ook donkerbruin is aan een opmars bezig. De meesten zijn voorzien van het woord post of kennen een reliëf afbeelding van bijvoorbeeld een ouderwetse postbode, postkoets of posthoorn. Dat geeft de brievenbus, ondanks dat hij nieuw is een vintage uitstraling.
Staat de door u gezochte brievenbus nog niet in deze webshop, vraag er dan naar via het contactformulier of bel even naar de winkel. Het kan best zijn namelijk dat we hem al in bezit hebben, maar dat hij nog in opslag ligt.

Meer lezen

Bruine gietijzeren brievenbus
Bruine gietijzeren brievenbus
Mooie gietijzeren brievenbus voor aan de muur. Deze matte brievenbus is volgens vintage design ontwi..
€89,50
Gietijzeren brievenbus nu ook in wit gr386
Gietijzeren brievenbus nu ook in wit gr386
Onze bestsellers (de bruine en de groene gietijzeren brievenbus) krijgen er een witte variant bij. D..
€89,50
Groene gietijzeren brievenbus
Groene gietijzeren brievenbus
Deze groen gelakte brievenbus heeft een ouderwets design. U zult bewonderende blikken krijgen als u ..
€89,50
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3