Vlinders

Vlinders

Veel mensen verzamelen alles wat met vlinders te maken heeft. Vaak gaat het om de mooie kleuren die deze dieren hebben, maar soms zit er ook een diepere gedachte achter. Bij het Gooische Hofje proberen we het assortiment vlinder producten dan ook erg actueel en qua aantal erg hoog te houden. Hieronder vind u een groot deel van het huidige assortiment en dat zal wekelijks veranderen.

Zo vind u hier schilderijen met vlinders, maar ook mokken, klokken,  notitieboekjes, wanddecoratie en nog veel meer. D

e vaak fantastische kleuren van een vlinder is voor velen een reden om alles wat op vlinders betrekking heeft te gaan sparen. Maar zoals gezegd zijn er ook veel mensen die aan de vlinder een diepere betekenis toekennen. Soms staat een vlinder in een cultuur vaak synoniem voor iets moois, zoals bijvoorbeeld het begin van een nieuw leven (de ontwikkeling van pop tot vlinder) en in andere culturen kan het zo maar weer voorkomen dat vlinders als ziel van een overledene worden gezien (zoals vroeger het geval was bij de Azteken).
De oudste afbeelding van vlinders zijn te vinden bij de Egyptenaren, daar zijn afbeeldingen gevonden van meer dan 3500 jaar oud. In die cultuur stonden de vlinders symbool voor geluk. Gelukkig hoeft u voor de nieuwste en kleurrijkste vlinder afbeeldingen niet zo ver te reizen. U vind deze namelijk in de webshop van het Gooische Hofje in Utrecht. Alles wat wij kunnen vinden waar vlinders op staan zullen we in de shop opnemen. Zodat u uw huis kleurrijk in kan richten en dat bezoekers bij het zien van uw inrichting vol verbazing naar de prachtige kleuren zullen kijken.

Geen zin om langs te komen of is Utrecht te ver voor u? Dan kunt u uw favoriete vlinderproduct natuurlijk oog gewoon online bestellen. Wij sturen ze graag naar u op.
Wilt u langskomen? Bel dan even van tevoren of we het door u gewenste product in de winkel hebben staan, want ondanks de 100 vierkante meter die ons ter beschikking staat kunnen we daar helaas niet alles kwijt.

Meer lezen

Brocant fotolijstje met vlinders
Brocant fotolijstje met vlinders
Dit fotolijstje is gemaakt in een brocante stijl en zal het vooral goed doen in een romantisch inger..
€12,95
Kleine ronde glazen klok met vlinder Clayre and Eef
Kleine ronde glazen klok met vlinder Clayre and Eef
Deze leuke kleine glazen klok van Clayre and Eef is zeer geschikt om juist dat lege plekje aan de mu..
€6,50
Windlicht waxinelichthouder van glas met vlinders
Windlicht waxinelichthouder van glas met vlinders
Deze glazen waxinelichthouder annex windlicht is gemaakt van wit glas en bedrukt met vlinders. Een l..
€5,95
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3