Over ons

Het Gooische Hofje is van oorsprong een winkel in Hilversum waar meerdere ondernemers hun producten konden verkopen. In de loop der tijd zijn al deze producten samengesmolten tot één winkel met leuke hebbedingetjes en cadeautjes voor iedereen en zijn we naar Utrecht verhuisd. Met verandering van het adres is ook de naam veranderd in HGH woondecoratie en cadeaushop.

Zo kunt u denken aan cadeautjes als goedkope parfum, woondecoratie maar ook veel mannencadeautjes staan over de winkel verspreid. Leuke en aparte beeldjes, unieke woondecoratie en tuindecoratie vindt u ook bij HGH woondecoratie en cadeaushop

Vanwege het unieke en zeer diverse assortiment kregen we van de vele dagjesmensen die Hilversum aan doen om een dagje te winkelen steeds weer de vraag; hebben jullie ook een webshop. Sinds kort kunnen we met een gerust hart ja zeggen. Nog niet het hele assortiment staat in de shop, maar we zijn flink bezig om deze te vullen. Dus iedere keer dat u deze shop bezoekt zult u nieuwe dingen ontdekken.

Ook staan er dingen online die we helaas niet in de winkel kunnen hebben. Ondanks dat de winkel op zich meer dan 100m2 is, is deze ruimte toch ook beperkt en hebben we een groot deel van het assortiment in de opslag staan. Deze spullen zijn echter binnen enkele werkdagen te leveren. Spullen die in de winkel zelf staan gaan meestal dezelfde dag al met PostNL, DPD of Kiala mee.

 

Bedrijfsinformatie
BellaDias vof h/o het Gooische Hofje
3533BW  Utrecht
035-5772556 (tijdelijk nummer tijdens de verhuizing)
KvK 30223275