Woondecoratie

Woondecoratie

Woondecoratie is een ruim begrip, maar in principe is het allemaal samen te vatten in spullen voor in uw huis. Maar ook wanddecoratie en raamdecoratie is aan te merken als woondecoratie. Dus kunnen we met een gerust hart zeggen dat u voor een divers assortiment woondecoratie gerust naar hghwoondeco.nl kunt komen. We hebben alle soorten decoratie in huis, van beeldjes tot blikken auto's.

In de categorie beeldjes hebben we onder andere :

 beeldjes van Warren Stratford, Guillermo Forchino en Profisti (diverse beroepen). Stuk voor stuk leuk om in uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer te plaatsen, maar ook leuk om cadeau te geven. Het zijn namelijk beeldjes die of gevoelens van vroeger opwekken óf die een onbewuste glimlach veroorzaken.

De blikken auto's zijn verkrijgbaar in diverse merken, zoals; Volkswagen (de kever en het t1 busje), Fiat, Citroën en Mini. Vaak roepen blikken auto's op zich al een nostalgisch gevoel op, maar nog vaker gaat de keuze naar een bepaald merk uit omdat dit bijvoorbeeld de eerste eigen auto was na het behalen van een rijbewijs. Dit nostaltische gevoel kan ook opgeroepen worden door wat decoratie bordjes aan het interieur toe te voegen.

Bij de wijnfleshouders wordt er een combinatie gemaakt tussen decoratief en praktisch. De door ons te leveren blikken en gietijzeren wijnfleshouders zijn er namelijk in diverse vormen, zoals; dieren, auto's en beroepen. Deze zijn dus erg leuk om in de woonkamer of om tijdens een diner op de eettafel te plaatsen. Het zullen met recht echte blikvangers zijn. Maar buiten dat om zijn ze ook praktisch. In iedere wijnfleshouder kunt u dichte wijnflessen opbergen, en in de meeste gevallen is er ook rekening gehouden met een open wijnfles. Bedenk van tevoren goed waar uw keuze naar uit gaat.

Meer lezen

Albert - Dubout  waxinelichthouder  breed
Albert - Dubout waxinelichthouder breed
Leuk waxinelichthouder van Albert Dubout, keramiek, afmetingen 5X5X6centimeter prijs 14.95 euro..
€14,95
Albert - Dubout waxinelichthouder les chats lang
Albert - Dubout waxinelichthouder les chats lang
Waxinelichthouder les chats van Albert Dubout, keramiek, afmetingen 6X6X8 centimeter prijs 14.95 eur..
€14,95
MadDeco gietijzeren paraplu standaard - bak
MadDeco gietijzeren paraplu standaard - bak
Mooi vormgegeven paraplubakhouder gemaakt van gietijzer. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Afmet..
€59,95
MadDeco spiegel messing - patrijspoort
MadDeco spiegel messing - patrijspoort
Mooie decoratieve spiegel in de vorm van een patrijspoort. Afmetingen 28x5,5x25 centimeter prijs 37...
€37,50
MadDeco telescopische verrekijker statief - decoratie
MadDeco telescopische verrekijker statief - decoratie
Mooie decoratieve en functionerende telescopische verrekijker. Nieuw aoud gemaakt. Afmetingen 29x22x..
€156,95
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5