Wilde dieren

Wilde dieren

Als iets in de dierenwereld een grote aantrekkingskracht op de meerderheid van de mensen dan is dat, op de huisdieren na natuurlijk, de categorie wilde dieren. Wilde dieren is bij ons een heel ruim begrip. Waar velen uitgaan van wolven, leeuwen, tijgers etc daar trekken wij het begrip iets breder, namelijk; alle dieren die in het wild leven.

Veel verzamelaars richten zich in die categorie vaak op één diersoort, bijvoorbeeld de leeuw of de olifant. Maar ook categorieën als repti

elen ontkomen vaak niet aan verzamelwoede. Bij ons komt u voornamelijk beeldjes van wilde dieren tegen. Dat kunnen bronzen beeldjes zijn, maar ook van porselein of kristal.
Om verzamelaars tevreden te stellen proberen we de verscheidenheid zo groot mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat uw favoriete diersoort hier niet bij staan en dat we hem wel in ons assortiment hebben, of bij een van onze leveranciers kunnen krijgen. Vraag er daarom altijd naar via ons contactformulier. Wie weet kunnen wij u net aan dat ontbrekende stuk uit uw verzameling helpen.

Zoals gezegd is de categorie wilde dieren heel erg breed bij ons, zo gaan we producten aanbieden van; roofvogels (adelaar , arend) exotische vogels (papegaaien), eland, bison, herten, beren, leeuwen, tijgers, nijlpaarden, olifanten, zebra’s maar ook salamanders,slangen, uilen, kikkers, zwanen, lieveheersbeestjes etc Kortom; ook dieren waar mensen niet zo snel aan denken als je wilde dieren zegt. Vogels hebben, vanwege de omvang van de dierengroep, overigens bij ons hun eigen categorie

Verzamelaars zijn er voor ieder diersoort wel te vinden. De een verzamelt het omdat hij op een of andere manier een connectie voelt met een diersoort, zoals bijvoorbeeld een cobra. De ander verzamelt omdat het dier bepaalde eigenschappen heeft of toegeschreven wordt, zoals een adelaar (macht en schoonheid) of een olifant (met de slurf omhoog betekent in verschillende culturen geluk), en weer anderen verzamelen bepaalde dieren omdat ze ze leuk vinden (zoals varkens; eigenwijs) óf omdat hun achternaam aan een diersoort gelieerd kan worden, zoals; de Haan, Zwaan, van Leeuwen etc.

Meer lezen

boekensteun nijlpaard Paolo Chiari
boekensteun nijlpaard Paolo Chiari
Aparte en unieke boekensteunen van Paolo Chiari in de vorm van een stel nijlpaarden. Deze worde..
€69,95
MadDeco - beeldje - twee - volwassen - olifanten
MadDeco - beeldje - twee - volwassen - olifanten
Schitterend leuk beeld van twee volwassen olifanten. Afmetingen 48x20x21 centimeter van gietijzer pr..
€44,95
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2