Cadeaus

Cadeaus

Er zijn genoeg gelegenheden en feestdagen waarbij men passende cadeaus zoekt. Het begint al bij een leuk kraamcadeau voor een geboorte en gaat dan langzaam over naar een huwelijkscadeau bij een bruiloft. Maar ook kunnen we natuurlijk cadeaus voor jaarlijks terugkerende dagen als een verjaardag en valentijnsdag in deze categorie niet vergeten. Ook hebben we aan de zakelijke bezoeker gedacht. Hiervoor hebben we de categorie relat

iegeschenken toegevoegd. Aparte op beroep, hobby of sport georiënteerde cadeaus, zodat ook uw relatiegeschenk een persoonlijk tintje zal krijgen en men u daardoor niet snel zal vergeten.

Voor de feestdagen hebben we een aparte kolom aangemaakt; Bij Kerst kunt u dan onder andere kiezen uit kerstcadeaus, maar ook uit bijvoorbeeld kerstdecoratie en kerstverlichting. Voor Pasen is het niet echt gebruikelijk om elkaar cadeaus te geven dus hier vindt u voornamelijk paasdecoratie voor in huis. In de categorie Sinterklaas vindt u diverse sinterklaascadeaus; dit varieert van cadeaus die geschikt zijn voor een surprise (dus tot bijvoorbeeld 10 euro), tot cadeaus voor in de schoen. Deze laatste categorie bestaat voornamelijk uit goedkoop speelgoed. Maar ook cadeaus voor tijdens pakjesavond worden bij het Gooische Hofje niet vergeten.

Wij hebben in ons assortiment cadeaus voor alle gelegenheden. Te denken aan cadeaus voor relaties, verjaardagen, valentijnsdag, maar ook huwelijkscadeaus en kraamcadeaus vind je in ons assortiment.

Omdat het vinden van de juiste cadeaus niet altijd even gemakkelijk is hebben we bij het Gooische Hofje een uitgebreid assortiment cadeaus die u niet snel bij een andere winkel zult vinden. En dat alles tegen redelijke prijzen. Dus voor een leuk en origineel cadeau wat betaalbaar is gaat u óf naar onze winkel aan de Leeuwenstraat 31 te Hilversum (centrum) of u bekijkt een flink deel van ons assortiment online in deze webshop.

Zoekt u iets speciaals? Ook dan kunnen we u in de meeste gevallen helpen. Door een grote verscheidenheid aan inkoopadressen bij kleine fabrikanten en importeurs in Europa kunnen we de meeste producten (lees; cadeaus) op een redelijke termijn leveren. Neem daar voor even contact op via ons contactformulier of bel even met 035-6226537. Langs komen in de winkel kan ook natuurlijk.

Meer lezen

Weergeven 0 t/m 0 van in totaal 0