Beeldjes

In bijna ieder huishouden staat wel ergens een beeldje. Of het nu uit een beeldje met gevoelswaarde is (bijv uit een erfenis) of dat u het zelf gekocht of gekregen hebt. Vaak is zo'n beeldje gekocht omdat het bij het interieur past of omdat de koper het mooi vond maar soms ook omdat het met een hobby of beroep te maken heeft van degene die daar woont.


Polystone beeldjes

Zo is bij een beeldje natuurlijk de vorm erg belangrijk, maar net zo belangrijk is de keuze van het materiaal. Het kwe

tsbare porselein of kristal wordt door veel mensen als zeer mooi beschouwt, maar bijvoorbeeld het bronzen beeldje kent weer een totaal andere doelgroep. Daarbij opgeteld de mensen die voor het wat recentere polystone kiezen heb je al een grote diversiteit in gebruikte materialen.

Beeldjes in alle vormen

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de voorstelling van het beeldje. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een romantisch tafereel, maar ook voor een beeldje van een beroep. Dat laatste is zeer geschikt als relatiegeschenk, cadeau voor een jubilaris of afstudeercadeau. Behalve beroepen hebben we ook beeldjes van sporten, religieuze beeldjes (boeddha etc), diverse diersoorten en erotisch getinte beeldjes.
Is uw hobby op auto of motorgebied dan kunnen we u ook voorzien van mooi gedetailleerde, maar ook ludieke beeldjes van motors, autos, vliegtuigen, scooters en alle andere vervoermiddelen.

Beeldjes van Guillermo Forchino, Profisti, Warren Stratford en Paolo Chiari

Bent u een verzamelaar van een bepaald merk beeldjes? Dan kunnen wij u onder andere helpen met de collecties van Guillermo Forchino, Profisti, Le monde de Jazz, Warren Stratford beeldjes en sinds kort ook het werk van Paolo Chiari.
Houdt u meer van een bepaalde stijl woondecoratie? Bijvoorbeeld Gothic; ook dan kunnen we u van dienst zijn. Zie de speciale categorie hier boven

Beeldjes zijn een van de meest gebruikte soorten woondecoratie, vandaar ook dat ons assortiment zeer uitgebreid is. Echter staat helaas nog niet alles online; dus mocht u ergens naar op zoek zijn (iets specifieks) dan kunnen we u zeer waarschijnlijk wel helpen

Meer lezen

Bodytalk - beeld - vrouw - naakt - poserend - zittend
Bodytalk - beeld - vrouw - naakt - poserend - zittend
Mooi beeldje van bodytalk voorstellend een naakte vrouw al zittend poserend gemaakt van polyresin. A..
€39,95
Bodytalk beeld man naakt poserend zittend
Bodytalk beeld man naakt poserend zittend
Mooi beeld naakte man in zittende houding van Bodytalk, gemaakt van polyresin. Afmetingen 12.5x11x24..
€57,95
MadDeco - beeldje - Artemis - Griekse - godin - jacht
MadDeco - beeldje - Artemis - Griekse - godin - jacht
Zeer mooie weergave van de Griekse godin van de jacht. Gemaakt van polystone. Afmetingen 12x11x25 ce..
€82,50
MadDeco - beeldje - Frigga - Freya - Noorse - Godin - vruchtbaarheid - liefde
MadDeco - beeldje - Frigga - Freya - Noorse - Godin - vruchtbaarheid - liefde
Deze Noorse godin leeft bij de mensen onder vele namen. Frigga, Frigg of Frey werd/word gezien als d..
€77,95
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4