Sleutelrekje

Sleutelrekje

Vaak uw sleutels kwijt? Ik ken dat gevoel. Sinds we echter een sleutelkastje in huis hebben hangen ze geordend in het halletje en grijpen we nooit meer mis. Een sleutelkastje is op meerdere manieren ideaal; a. het kan leuke decoratie zijn en b. u heeft niet van alles meerdere sleutels meer nodig (bijv van de schuur of garage). Meerdere sleutels in omloop wil namelijk ook vaak zeggen; meer kans om ze kwijt te raken.

Sleutelkastjes zijn er in veel verschillende soorten. De meesten zijn van hout (voor binne

n in huis of overdekt buiten) maar ze zijn er ook van bijvoorbeeld ijzer. Vanwege het decoratieve karakter van het hout hebben wij voornamelijk houten sleutelkastjes in ons assortiment. De wat eenvoudigere sleutelrekjes zijn echter weer vaak van gietijzer.
Ook van belang is bijvoorbeeld het aantal sleutels wat u in het kastje of aan het rekje wilt hangen. Zo is bij het ene sleutelkastje 3 of 5 sleutels het maximum en kunt u bij het andere kastje wel 12 tot 15 sleutels kwijt. Hou hier goed rekening mee bij de aanschaf en hou voor de zekerheid 1 of 2 haakjes vrij.
Bij houten sleutelkastjes zit er natuurlijk vaak een deurtje voor. Deze kastjes zijn vaak gemaakt in de vorm van een simpel huisje of bijvoorbeeld een soort apothekerskastje met een glazen deurtje er voor.  Maar het Nederlandse merk Clayre and Eef heeft ook uitgebreidere kastjes. Zo hebben wee van hun op dit moment een sleutelkastje waar aan de onderkant twee kledinghaken zitten en op het deurtje een 3 dimensionale Volkswagen Kever staat met daarboven weer een fotolijstje. Een multifunctioneel sleutelkastje dus 9of een multifunctioneel fotolijstje; het is maar hoe u het bekijkt). Nadeel is dan echter weer dat er maar 4 sleutelhaakjes in het kastje zitten.
Is een sleutelkastje voor u te groot? Denk dan eens aan een sleutelrekje. De sleutelrekjes in ons assortiment zijn veelal van gietijzer en hebben diverse vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld het sleutelrekje in de vorm van een grote sleutel, maar ook een ludieke van bijvoorbeeld een rondborstige dame.
Kortom; wilt u uw sleutels op een leuke manier ergens stallen? Kijk dan zeker in ons assortiment sleutelrekjes en sleutelkastjes

Meer lezen

sleutelrek gietijzer hoefijzer maddeco
sleutelrek gietijzer hoefijzer maddeco
Degelijk sleutelrek van gietijzer in de vorm van een hoefijzer. Afmetingen 16x5x20,5 centimeter. pri..
€15,95
Sleutelrekje met rondborstige dame van gietijzer 980pj
Sleutelrekje met rondborstige dame van gietijzer 980pj
Dit gietijzeren sleutelrekje is voorzien van een rondborstige dame in ouderwetse kleding. Het is gem..
€14,95
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2