Boerderijdieren

Boerderijdieren

We hebben diverse categorieën dieren. Wij verdelen een groot deel van de dieren onder in bijvoorbeeld huisdieren en wilde dieren. De boerderijdieren is echter een grote categorie die niet vergeten mag worden.

Veel producten in onze winkel verwijzen ook naar de boerderij of zelfs de kinderboerderij. Deze producten worden ook vaak verzamelt. Denk bijvoorbeeld aan koeien, schapen, varkens en kippen. Veel van deze dieren zien we ook terug in het assortiment kleine huishoudelijke producten van Paolo Chiari ui

t Italië.

Maar ook dieren als de haan komt veelvuldig voor op producten. Waarschijnlijk is dit met het (spaar) varken het meest gespaarde dier van de boerderij. Grotendeels komt dat ook omdat veel mensen als achternaam bijvoorbeeld de Haan hebben. Ook in gezegdes en spreekwoorden komt de haan veel voor (bijv haantje de voorste zijn)

Veel boerderijdieren worden tegenwoordig ook, bij mensen die landelijk wonen, als huisdier gehouden. Of het nu om de kippen voor de eieren gaat, de schapen voor de wol of de koeien voor de melk veel van deze dieren zie je steeds meer om en rond huizen. Bij varkens betreft het vaak de hangbuikzwijn of het minivarken.

De producten in onze shop zijn zeer uitgebreid als het om boerderijdieren gaat. Gietijzeren bellen, welcomebordjes en zelf beeldjes vind u daar terug. Maar de al eerder genoemde Paolo Chiari spant in deze rubriek echter de kroon. Hij heeft zo veel leuke producten gemaakt dat hij van zijn creaties is gaan houden en ze allemaal een eigen karakter en eigen naam gegeven heeft. Zo hebben we producten met Evelina  de kip, Dante het varken, Bea de schaap en zijn muze; Alice de koe. Al deze dieren worden op zijn producten op een ludieke manier afgebeeld. Vaak komen de producten in een gelimiteerde of genummerde oplage. Al zijn producten worden in ieder geval in Italië met de hand gemaakt en met de hand beschilderd. Ludiek en uniek dus!

Meer lezen

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1