Verlichting

Verlichting

Of het nu in de keuken, op kantoor, in de tuin of in de woonkamer is in Nederland hebben we (vooral in de winter) verlichting nodig. Nu is verlichting er in diverse soorten en prijzen. Zo kunt u denken aan een goedkope plafonnière voor in het toilet, maar ook aan een duurdere Tiffany lamp in de woonkamer. In de tuin moet u er voor zorgen dat het materiaal waarvan de buitenlamp is gemaakt weersbestendig is, maar ook dat de bedrading speciaal voor buitenverlichting geschikt is. In ons assortiment vindt u al deze s

oorten verlichting terug.


Een bureaulamp voor op kantoor, een nachtlampje voor de kinderkamer en heel veel andere soorten lampen zult u in de loop van de tijd in ons assortiment terug vinden. Een groot deel van het assortiment wordt echter in beslag genomen door lampen die in de Tiffany stijl gemaakt zijn. Deze stijl bestaat uit een soort glas in lood kappen. Deze Tiffany lampen zijn te verkrijgen in decoratieve lampen, staande lampen en hanglampen. En indien de lamp die u zoekt niet in dit assortiment te vinden is dan kunnen we hem zeer waarschijnlijk wel leveren. Helaas kunnen we niet het volledige assortiment in de winkel / webshop voeren.

Ook zijn wij voor de winkel steeds op zoek naar hele aparte lampen. Dit kunnen nieuwe lampen zijn maar ook bijvoorbeeld brocante of vintage lampen. Deze zijn heel populair omdat de kwaliteit vroeger vaak veel beter was dan wat tegenwoordig aan verlichting wordt aangeboden. Ook geeft het de kamer waar u deze lampen zet een nostalgisch uiterlijk. Kijk dus regelmatig op deze website en vindt de lamp waar u al jaren naar op zoek bent.
Door onze diversiteit in prijzen is het vaak ook leuk om een van onze lampen cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum of huwelijk.

Meer lezen

Weergeven 0 t/m 0 van in totaal 0