Tuin

Tuin

Ons land telt veel woningen. Veel van deze huizen hebben een tuin en bij de meesten is het een visitekaartje voor de rest van het huis, bij sommigen echter niet. En dat terwijl de tuin (en dan vooral de voortuin) toch een eerste indruk geeft van waar men komt. Voor de achtertuin is dat hetzelfde verhaal; want wat is er nu lekkerder dan in de zomer in een mooie tuin te kunnen gaan barbecuen, of in de winter vanuit huis naar de spelende en etende vogeltjes te kijken die zich tegoed doen aan een mezenbol en het voe

dsel in het vogelhuisje. Kortom een mooie tuin kan veel plezier geven

Wat maakt een tuin nu mooi? Natuurlijk het regelmatig onderhouden van het gazon en de planten, maar ook het kiezen van de juiste tuininrichting helpt daar behoorlijk aan mee. En daar hoeft u echt geen hovenier voor te zijn hoor. Tuindecoratie als een aluminium brievenbus bij de ingang of een aluminium waterpomp of zonnewijzer kunnen al een onuitwisbare indruk achterlaten en een tuin in zijn volle glorie doen schitteren. Maar ook andere, kleinere tuinspullen kunnen zeer verdienstelijk zijn om uw tuin uw eigen domein te maken; een gietijzeren deurklopper of gietijzeren bel, ouderwetse buitenverlichting in de vorm van een straatlantaarn, vogelhuisjes of zelfs fonteintjes. En het geheel dan afwerken met echte gietijzeren tuinmeubelen of schommelbanken.

U kunt het echt niet zo gek bedenken of er is ergens wel een leverancier die heeft wat u zoekt (of bereid is het te maken). Dus mocht u uw tuin naar uw eigen smaak willen inrichten en kunt u nergens slagen? Neem dan even contact op.

Meer lezen

deurbel poes maddeco
deurbel poes maddeco
Gietijzeren deurbel met een poes aan de bovenzijde. Afmetingen 44x22x42 centimeter prijs 34.50 euro ..
€34,50
MadDeco - gietijzeren - deurklopper - duivelskop
MadDeco - gietijzeren - deurklopper - duivelskop
Mooi vormgegeven deurklopper in de vorm van een duivelskop, gemaakt van gietijzer. Afmetingen 21x7x3..
€34,95
MadDeco - gietijzeren - deurklopper - vleermuis
MadDeco - gietijzeren - deurklopper - vleermuis
Voor de liefhebbers deze gietijzeren deurklopper in de vorm van een vleermuis. Afmetingen 6x4x18 cen..
€17,95
MadDeco - windvaan - gietijzer - koe
MadDeco - windvaan - gietijzer - koe
Mooie windvaan van gietijzer met koe als ornament. Afmetingen 54.5x42.5x17 centimeter prijs 69.95 eu..
€69,95
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4