Sleutelhanger

Sleutelhanger

Een sleutelkastje of sleutelrekje is ideaal om uw sleutels thuis in op te bergen zodat u ze niet kwijt raakt. Maar wat nu te doen met de sleutels die u mee moet nemen? Een sleutelhanger bied dan vaak uitkomst. Zodra u de sleutels laat vallen, of op een andere manier dreigt te verliezen, hoort u door het extra gewicht dat ze ook daadwerkelijk vallen.

Gebeurt het nu regelmatig dat u uw sleutels verliest dan hebben wij in de winkel een sleutelhanger die, als u fluit of anderszins een hoge toon produceert, e

en geluid horen waardoor u weet in welke hoek u uw sleutels verloren heeft.
Vind u het gewoon handig om een sleutelhanger aan uw sleutelbos te hebben dan hebben we op dit moment veel leuke sleutelhangers in ons assortiment. Ze staan nog niet allemaal online maar zo kunt u denken aan de collectie sleutelhangers van Clayre and Eef; in de vorm van een auto. Zo hebben ze op dit moment de Volkswagen Kever, het Volkswagen busje, de Porsche 356, de Citroën 2CV (Lelijke eend), een Morgan, een Vespa scooter en de Fiat 500. Waar de overigen alleen in het rood verkrijgbaar zijn is de Fiat 500 in het blauw en rood verkrijgbaar.
Behalve deze collectie hebben we ook nog een serie sleutelhangers met een Boeddha er aan. Volledig tegengesteld is onze Hipster Hipflask. Dat is een sleutelhanger met een zakflacon er aan; geschikt dus om een kleine hoeveelheid drank bij u te dragen (en te nuttigen natuurlijk).
Nieuw in ons assortiment is de dubbele sleutelhanger. Deze is zeer geschikt voor verliefde mensen of bijvoorbeeld als cadeau voor Valentijnsdag. Deze dubbele sleutelhanger bestaat uit twee verschillende sleutelhangers. De eerste is in een vorm van een sleutel heeft het universele teken van de man er op staan en een hartje met de tekst I love you. De tweede is in de vorm van een hart, voorzien van het universele teken van de vrouw en eveneens een hartje met de tekst i love you. In deze laatste sleutelhanger is echter een uitsparing gemaakt voor de als sleutel uitgevoerde hanger. Dit setje is dan ook zeer toepasselijk; the key to my heart genoemd. Als set verkrijgbaar voor €4.95

Meer lezen

Weergeven 0 t/m 0 van in totaal 0