Originele cadeaus

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij het Gooische Hofje aan het juiste adres. Naast het feit dat u bij ons in de winkel langs kunt komen voor enkele originele cadeau-artikelen is het ook mogelijk om in onze webshop rond te neuzen naar het leukste cadeau voor uw vriend(in), familielid of kennis.

Voor welke cadeaus kunt u bij ons terecht?

Wij hebben verschillende categorieën cadeaus waarvoor u bij ons terecht kunt. Deze vindt u hieronder.

Huwelijkscadeaus

Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk huwelijkscadeau te vinden voor iemand. Om deze reden hebben wij ons assortiment uitgebreid met huwelijkscadeaus. Een leuk huwelijkscadeau kunt u gegarandeerd vinden in ons overzicht.
Bekijk direct onze huwelijkscadeaus.

Kraamcadeaus

Gaat u op kraamvisite en weet u niet direct wat u mee kunt nemen? Dan raden wij u zeker aan om eens door ons assortiment heen te speuren. Wij hebben een leuk en groot overzicht met kraamcadeaus. Een origineel kraamcadeau is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
Bekijk direct onze kraamcadeaus

Verjaardagscadeaus

U bent op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, omdat u het een beetje zat begint te worden om iedere keer maar geld te moeten geven. Logisch, want geld geef je, krijg je terug en uiteindelijk ben je na een week alweer vergeten dat je geld hebt gekregen. Het is toch veel leuker om eens rond te kijken welke leuke verjaardagscadeaus er eigenlijk allemaal zijn? Wij hebben inmiddels een leuk assortiment met verjaardagscadeaus. Ook zijn de andere artikelen op onze website leuk om te geven voor verjaardagen.
Bekijk direct onze verjaardagscadeaus  

Valentijnscadeaus

Valentijnsdag komt er aan en jij bent weer opzoek naar een cadeau voor je geliefde. Maar wat moet je nou eigenlijk geven? Het kan soms best lastig zijn om dat originele cadeau uit te zoeken, maar daar helpen wij je graag mee. Wij hebben verschillende cadeaus in verschillende prijsklassen.
Bekijk direct onze valentijnscadeaus.

Relatiegeschenken

U wilt een collega, partner, klant of werkgever een leuk relatiegeschenk geven? Begrijpelijk. Maar u wilt natuurlijk ook iets unieks geven. Wij hebben enorm veel leuke relatiegeschenken, waaronder bijvoorbeeld beeldjes van verschillende beroepen die een leuk aandenken geven aan de samenwerking of jubileum.
Bekijk direct onze relatiegeschenken.