Verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau

Of u het nu leuk vindt of niet, een jaar is zo voorbij dus de volgende verjaardag staat al snel weer voor de deur. Dan wordt het weer zoeken naar een geschikt verjaardagscadeau. Of u nu voor iemand anders een cadeautje moet zoeken of dat men u vraagt om voor uw eigen verjaardag een lijstje samen te stellen, vaak weten we niet direct iets. Omdat we denken dat we (of de jarige) alles al hebben maakt dat de keuze voor een leuk en origineel verjaardagscadeau dan ook alleen maar moeilijker voor u.

In beide ge

vallen kan het Gooische Hofje u van dienst zijn. Alhoewel het in de winkel gemakkelijker is om samen met u het juiste cadeau uit te zoeken (of indien het voor u zelf is; een verlanglijstje samen te stellen) kunnen we u ook in de webshop helpen zoeken. Stuur een email met uw vraag en telefoonnummer via het contactformulier naar ons toe en de juiste ondernemer zal spoedig contact met u opnemen.

In de winkel (Leeuwenstraat 31 te Hilversum)horen we vaak dat een verjaardagscadeau voor een vrouw nog wel redelijk te doen is maar dat vooral geschikte cadeaus voor mannen moeilijk te vinden zijn. Omdat we graag luisteren naar wat de klant denkt en wil hebben wij in ons assortiment ook een groot aantal mannencadeaus opgenomen. Dit maakt de keuze vaak alweer wat gemakkelijker.

U kunt het gehele jaar door de dingen die u online ziet in onze shop op een verlanglijstje zetten zodat u tegen de tijd dat u jarig bent de cadeautjes van uw keuze direct op een lijstje kunt presenteren. Zo weet u zeker dat u ook echt een verjaardagscadeau krijgt waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Hou er wel rekening mee dat we producten in ons assortiment hebben zitten waar we slechts één (of een paar) items van aan kunnen bieden.

Meer lezen

MadDeco - beeld - U-boot - onderzeeboot
MadDeco - beeld - U-boot - onderzeeboot
Schitterende weergave van een U-boot schaalmodel, gemaakt van blik. Afmetingen 40x6x18 centimeter pr..
€74,95
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1