Kraamcadeau

Kraamcadeau

En dan komt na negen maanden eindelijk de tijd dat de baby geboren moet worden. Vaak is tegenwoordig al van te voren bekend of het een jongetje of een meisje wordt, dus dat maakt het zoeken naar een kraamcadeautje al wat gemakkelijker. Omdat de meeste mensen met kleertjes aan komen zetten is het echt goed zoeken naar een uniek kraamcadeau.

Het Gooische Hofje kan u daar bij goed van dienst zijn. Dit omdat we veel leuke kraamcadeautjes hebben in verscheidene prijsklassen. Zo kunt u denken aan een leuk Funn

ies slabbetje ( met de meest uiteenlopende leuke teksten) voor 4 euro 50 tot aan een mooi op maat samengesteld geboortepakket of luiertaart. Beide laatstgenoemde producten kunt u veelal in de winkel ter plekke samen stellen en kunt u dus zo duur maken als dat u zelf wilt. De levering van de op maat gemaakte luiertaart laat, na het maken van uw keuze, echter nog wel een week op zich wachten. U weet dan in ieder geval dat u iets geeft waar dankbaar gebruik van gemaakt gaat worden. En ach die 7 dagen levertijd.... een geboorte komt zelden onverwacht!

Natuurlijk is het assortiment kraamcadeautjes veel groter dan dat we hier kunnen laten zien. Zo hebben we bijvoorbeeld spaarvarkens met de tekst; mijn eerste spaarvarken. Er zijn uitvoeringen van in het lichtblauw (met stoer petje op) en in het roze (met een leuke strik). Ook hebben we natuurlijk diverse leuke knuffels en badcapes die geschikt zijn voor baby's (ook afkomstig van het Nederlandse merk Funnies). Als u wat exclusievers zoekt dan hebben we bijvoorbeeld ook een zilveren opbergbox geschikt om het geboortecertificaat in op te bergen; dit staat er dan ook in gegraveerd.

Dus kom voor een bruikbaar en betaalbaar kraamcadeau tijdig even langs bij het Gooische Hofje (in de webshop of in de winkel). Dan kunnen we er samen voor zorgen dat u met een origineel cadeau op kraamvisite gaat

Meer lezen

Weergeven 0 t/m 0 van in totaal 0