Beeldjes beroepen

Op het moment dat je naar een zakelijke relatie gaat is het niet altijd even makkelijk om een pakkend cadeau mee te nemen. Ook bij een opening van een winkel en/of bedrijf is het vaak lastig om een passend cadeau te geven. Als iedereen een bosje bloemen mee neemt kun je je voorstellen dat het ook niet heel uniek en nuttig is. Om deze reden zijn wij met succes opzoek gegaan naar gepersonaliseerde cadeaus voor verschillende bureaus.


Warren Stratford Funny Jobs beeldjes

De Canadees Warren Stratford heeft een onuitputtelijke fantasie als het om het ontwerpen van beeldjes gaat waar mensen een beroep (funny jobs) of sport (funny sports en funny golf) uitoefenen. Leuke details en voornamelijk handwerk (het gieten en schilderen gebeurd handmatig) zorgen er, samen met schappelijke prijzen voor dat dit leuke cadeautjes zijn voor een verjaardag maar ook bijvoorbeeld als een kleinigheidje bij een afstudeercadeau. Het aantal beroepen wat hij als beeldjes heeft ontwikkeld overstijgt de 200 al. Ze staan nog niet allemaal online (iedere maand wordt het assortiment aangevuld met nieuwe) dus vraag ons gerust naar het beroep of sport van uw keuze.


Forchino beeldjes

Op ons pad kwamen ook Forchino en Profisti.  Deze ontwerpers van geweldige beroepen beeldjes (en ook andere beeldjes) hebben wij direct in ons assortiment relatiegeschenken kunnen opnemen.

Profisti beeldjes

Profisti maakt onder andere beeldjes van een tandarts, opticien, slager, chirurg, verpleegster, automonteur, apotheker en nog veel meer. Voor een beeldje van Profisti betaal je over het algemeen minder dan honderd euro. De beeldjes van Forchino (handgeschilderd) bevinden zich in een duurdere prijsklasse. Wel kunnen we zeggen dat de beroepen en auto beeldjes van Forchino vakkundig ontworpen worden en tot in de details geschilderd worden.

Leuke relatiegeschenken

Ben jij echt opzoek naar een leuk en uniek relatiegeschenk? Dan zijn de beeldjes die wij in ons assortiment hebben van Profisti en Forchino de beste oplossing om je zakelijk te kunnen onderscheiden van de andere genodigde.