Kezir-malibu-Vlinder-Decoratie-Italiaanse-natuurlijke-parfum-voor-in-huis-diffuser-250 ml

Kezir-malibu-Vlinder-Decoratie-Italiaanse-natuurlijke-parfum-voor-in-huis-diffuser-250 ml

  • Model:  8720574726398
  • Beschikbaarheid:  Op voorraad
€37,00

Dit Italiaanse produkt is gemaakt van natuurlijk en recyclebaar materiaal. De dop is van beukenhout gemaakt en zorgt voor een natuurlijke belevenis. De glazen flacons zijn warm gestempeld hierbij is gebruik gemaakt van waterhoudende kleurpigmenten, deze zijn eveneens gebruikt bij het kleuren van de metalen decoratie welke ontworpen is door Arti & Mestieri.
Inhoud flacon is 250 ml.

Kezir heeft de navolgende geuren in dezelfde lijn aan te bieden:


- Kasjmier
- Katmandu
- Malibu
- Perzië
- Sorrento
- Bourgogne


Deze zes beschikbare essences zijn ontworpen om totaal verschillende geuren te bieden: van de frisheid van de zeebries tot de intense geur van de zoetere en ambergeuren. Om deze reden is elk parfum geassocieerd met een plek die herinnert aan de geuren van de diffuser. Malibu voor de zeelucht, Sorrento voor de citrusgeur, Cashmere en Katmandu voor de zoetere en pittigere tonen. Tot slot Bourgogne voor de intensere tonen van hout en vanille en Perzië voor de fijnheid van het poeder.
Bovenstaande zijn allen navulbaar met de bij ons verkrijgbare navullingen van 250 ml. Bij een goede reiniging van het flesje kunt u ook een andere geur proberen. Om deze reden zitten er bij iedere navulling ook nieuwe stokjes.

UFI code: 0390-k0qx-8002-s96w


Geef beoordeling


Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: Kezir, Malibu, Vlinder